REFERENTIES

Tijdens mijn zoektocht naar het (weer terug) vinden van mijn werkplezier kwam Patricia op mijn pad. Samen hebben we middels gesprekken maar ook middels onderzoek gekeken naar mijn talenten, valkuilen en ambities. De onderzoeken brengen helder in kaart waar kansen liggen. Tijdens de coachende gesprekken stimuleert en motiveert Patricia om hier vooral zelf mee aan de slag te gaan. Deze gesprekken hebben mij geholpen om meer zeker te kijken naar wat ik kan en wil, zodat ik met vertrouwen een sollicitatiegesprek in kon gaan. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in verandering van baan, waar ik erg blij mee ben en waar Patricia een grote bijdragen aan heeft geleverd door dit (persoonlijke) proces te versnellen.
Karolien Arendse
Adviseur passend onderwijs en Loopbaanbegeleiding bij Horizon College
Soms confronterend, diepgaand maar toch erg aangenaam. Dit is de ervaring na een coaching traject bij Patricia doorlopen te hebben. Zeker aan te bevelen.
Martin Luitwieler
Naval Architect / IIMS Yacht & Small Craft Surveyor bij Marinebedrijf Den Helder
Als ondernemer die worstelt met allerlei zaken heb ik veel aan mijn gesprekken met Patricia Heemskerk gehad. Ze is erg professioneel en accuraat als coach maar ook heel warm en eerlijk (wat soms even slikken is). Zij is als persoon zeer betrokken en laat je pas los als alles duidelijk en uitgesproken is. Patricia heeft me de ogen geopend en weer zelf vertrouwen gegeven. Bij Patricia krijg je dubbel en dwars je inzet eigen terug. Dank je wel Patricia!
Jamila Cheour
Eigenaar Atelier el Sid
Met mijn achtergrond in zowel marketing als financiën heb ik Patricia meerdere keren ingeschakeld om mee te denken over carrièrekansen en switches. Telkens gaf zij een goed gefundeerd advies, wat bij mij tot een zeer gemêleerd en allround CV heeft geleid. "Volg je passie" en "kun je hier je brood mee verdienen" waren in haar advisering telkens goed in balans, dus ik heb er veel aan gehad. En na een gezamenlijke training kan ik daaraan toevoegen dat Patricia een echt "mensenmens" is, maar wel het doel voor ogen houdt. Ze maakt je sterker en zakelijker en een betere communicator.
Suzanne Goeman
Eigenaar Oplossing in zicht, Marketing en Financieel Advies
Motiverend, toegankelijk en positief, een professional die je een spiegel voorhoudt en daarmee de confrontatie met jezelf laat aangaan. Met haar sturing en coaching door het stellen van de juiste vragen. Wat mij bovendien het meest is bijgebleven en aansprak is haar persoonlijke betrokkenheid. Zowel tijdens als na het coachingstraject was zij altijd oprecht geïnteresseerd en betrokken, erg prettig!
Emile Kunkeler
Medewerker subsidieadvies bij Flynth
Het loopbaantraject m.b.t. studie/beroepskeuze heb ik als een openbaring ervaren. Eindelijk heb ik de context gevonden waarom het voor mij zo moeilijk was om een geschikte carrière te verzinnen. De uitkomst van het assessment was voor mij echt een eyeopener. Alle gesprekken heb ik positief ervaren, er was een open sfeer en ik had zeker het gevoel dat ik goed mijn verhaal kon doen. Misschien nog wel belangrijker is dat ik het idee had gekregen dat de goede vragen gesteld werden. Vrij gauw werd voor mij duidelijk dat jij snapte in welke situatie ik zat en daarnaast had je in vervolg gesprekken ook goed onthouden hoe mijn situatie in elkaar stak. Je wist een hoop details op te noemen, wat mijn gevoel bevestigd dat u een scherp en correct beeld van mij heeft gehad. Ik heb mijn doel behaald. We gingen het gesprek aan met als doel het uitkiezen van een opleiding in het hoger onderwijs dat aan zou sluiten bij mijn persoonlijkheid. Gezien het feit dat ik nog geen enkele onvoldoende heb gehaald en op koers ben op het halen van mijn propedeuse kunnen wij denk ik wel concluderen dat ik goed op mijn plek zit.
Cees
Student HBO Lerarenopleiding
Ik heb Patricia Heemskerk leren kennen als een gedreven, betrouwbare vakvrouw die het onderste uit de kan haalt voor haar klanten. Waar anderen stoppen gaat zij nog een stapje verder. Ze heeft een brede invalshoek door haar werk- en levenservaring en weet mensen altijd te motiveren om net even die extra stap te maken.
Herma Goosens
Coördinator AquaCo Elst
Als werkzoekende word je altijd geconfronteerd met de vraag: "Wat nu?". Het geeft de mogelijkheden die je in eerste instantie niet ziet of niet kan zien. Als loopbaancoach heeft Patricia mij weer op de rails gezet. Niet alleen met testen en feedback op die tests maar nog meer als mens. Daarnaast kijkt ze over je schouder mee met de sollicitatie activiteiten en zorgt voor actiegerichtheid. Iedereen loopt wel eens vast, bij Patricia nooit. Altijd aanspreekbaar en geeft tips waar je wat aan hebt. Kortom een loopbaancoach met een mensgerichte aanpak en een heel groot hart.
Paul Bijlsma
Accountmanager Tetterode Nederland
Patricia heeft mij bemiddeld bij mijn vorige werkgever, ik heb dit proces als erg prettig ervaren en Patricia leren kennen als een vakbekwame consultant als het gaat om het vinden van een passende functie in een passend bedrijf. Ook met het maken van afspraken en de snelheid waarmee alles geregeld was heb ik als zeer prettig ervaren. Ik wil haar graag aanbevelen als coach of consultant bij het vinden van een passende functie.
Angelique Kabel
HR Coördinator Hunting Energy Services