over patricia

Als loopbaancoach motiveer ik mensen om het beste uit zichzelf te halen. Ik geloof dat mensen die werken met plezier, gelukkiger en succesvoller zijn.

sburauMijn naam is Patricia Heemskerk, trotse eigenaar van Select Loopbaanadvies en Coaching. Erkend St!R Coach en aangesloten bij * NOBCO beroepsorganisatie voor professionele coaches.

Als geen ander weet ik hoe mooi het is om te ontdekken waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Na verschillende opleidingen, functies en werkgevers kan ik nu het beroep uitoefenen waar mijn hart ligt.

Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de zakelijke dienstverlening en in de non-profit sector, waarbij ik verschillende functies heb vervuld op het gebied van arbeidsmobiliteit, besloot ik het roer om te gooien. In 2003 ben ik mijn eigen bureau Select Personeelsdiensten www.selectpersoneel.nl gestart. Een werving & selectiebureau en Human Resource voor het MKB. Het maken van de juiste match tussen mens en organisatie, persoonlijke groei en het bevorderen van ontwikkeling stond hierbij hoog in het vaandel.

In 2010 heb ik mijn koers gewijzigd in de richting van Loopbaanadvies, Coaching en Re-integratie.

Ik werk altijd vanuit mijn waarden

 

  • Betrokkenheid
  • Aandacht
  • Doelgerichtheid
  • Respect

mijn wens

Mijn wens is, om voor iedere betrokkene, klant en opdrachtgever, groei in mogelijkheden en inspiratie teweeg te brengen en de klant begeleiden naar meer voldoening en zingeving in leven en werk. Naast mijn interesse in mensen, kijk ik altijd naar mogelijkheden. Ik geloof in de kracht van ieder mens en help mensen in beweging te laten komen om die kracht te ondervinden.

Ik onderscheid mij door 25 jaar werkervaring te hebben opgedaan in de verschillende branches en functies op het gebied van arbeidsmobiliteit. Tevens ben ik goed op de hoogte van wat er speelt op de arbeidsmarkt. Naast inlevingsvermogen, beschik ik over brede kennis en levenservaring. Het leven heeft mij leren omgaan met ziekte, verlies en tegenslag, die ervaring blijkt waardevol te zijn voor mijn rol als coach. Hierdoor kan ik snel tot de kern komen en mensen op een goede manier begeleiden.

Share This