Over mij

“Kom in beweging, in iedere verandering verbergen zich duizenden mogelijkheden”

Als Loopbaancoach motiveer ik mensen om het beste uit zichzelf te halen. Of het nu gaat om meer plezier in het werk, een andere loopbaankoers of een gezonde werk- en privébalans, ik geloof dat mensen die werken met plezier, gelukkiger en succesvoller zijn.

Na 10 jaar in de zakelijke dienstverlening en in de non-profit sector te hebben gewerkt in diverse functies op het gebied van Arbeidsmobiliteit, wilde ik mijn eigen koers varen. Ik besloot mijn brede kennis en ervaring op gebied van P&O te gebruiken voor de ondersteuning van mens en organisatie op gebied van ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. In 2003 ben ik mijn eigen bureau Select Personeelsadvies & Coaching gestart.

Naast ervaring die ik heb opgedaan bij diverse organisaties beschik ik over inlevingsvermogen en levenservaring. Het leven heeft mij leren omgaan met ziekte, verlies en tegenslag, die ervaring blijkt waardevol te zijn voor mijn rol als coach. Hierdoor kan ik snel tot de kern komen en mensen op een goede manier begeleiden.

Naast mijn interesse in mensen, kijk ik altijd naar mogelijkheden. Ik geloof in de kracht van ieder mens en help mensen in beweging te laten komen.