LOOPBAAN ADVIES & COACHING

Aandacht geven aan je loopbaan! In deze roerige en hectische tijden is het belangrijk om af en toe even stil te staan.

Het doel van een loopbaantraject is je te stimuleren om de regie van je loopbaan weer in eigen handen te nemen. Past het werk dat je doet nog bij wie je bent en wat je wilt? Het geeft inzicht in je huidige werksituatie, competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden.

Resultaat

  • Een scherper beeld van jouw talenten, ambities en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Doe je werk wat bij je past en waar je goed in bent?
  • Inzicht in eigen (loopbaan) ontwikkeling.
  • Erkenning en waardering: wat is jouw toegevoegde waarde voor de organisatie?
  • Weer regie over de eigen loopbaan en toekomst.
  • Hulp bij het bespreken van mogelijke wensen en/of belemmeringen.
  • Een persoonlijk actieplan.
  • In kaart brengen van eventuele scholingsbehoefte.

De kosten voor loopbaanbegeleiding worden vaak vergoed door de werkgever. Informeer bij je leidinggevende of bij de afdeling P&O voor de mogelijkheden.

PROGRAMMA’S

Loopbaan APK

Geeft jouw werk je energie? Vind je je werk nog uitdagend? Ervaar je een gezonde balans tussen werk en privé? De Loopbaan APK geeft je snel een beeld van waar je staat in je loopbaan en waar je naartoe wilt. En kort en krachtige aanpak!
Coaching
Heb je het gevoel dat je vastzit in je loopbaan of je leven en loop je alsmaar weer tegen zaken aan waar je niet verder mee komt? Dan kan een coachgesprek je helpen.
Outplacement
Als je arbeidsovereenkomst met jouw huidige werkgever stopt dan kun je met een transitievergoeding of een outplacementbudget investeren in nieuwe loopbaankansen.
Coaching bij stress gerelateerde klachten
Heb je het gevoel van constant AANstaan zonder dat je de uitknop nog kunt vinden? Ervaar je onrust, stress en kun je slecht ontspannen?
Studie- en beroepskeuze
Select Coaching helpt je bij het maken van keuzes in studie, werk en loopbaan. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je soms door de bomen het bos niet meer kan zien.
Persoonlijke Profiel Analyse

De DISC Persoonlijkheidsanalyse is een krachtig instrument waarmee op een betrouwbare en objectieve wijze het gedrag, kwaliteiten, competenties en drijfveren zichtbaar worden. Snel inzicht in wat jouw toegevoegde waarde is in de werksituatie.

Inzicht geeft kracht tot verandering