INDIVIDUELE COACHING

Soms is het handig om een loopbaancoach in te schakelen, om je (weer) bewust te maken van je loopbaanwensen en persoonlijke kwaliteiten.

Plezier in het werk kan geleidelijk maar ook plotseling omslaan door bepaalde situaties als:

  • Mijn functie komt te vervallen; hoe nu verder?
  • Er zijn zoveel studierichtingen; wat past er nu echt bij mij?
  • Ik ben ziek geweest en kan mijn werk niet meer doen: wat nu?
  • Mijn functie is veranderd; kan ik nog wel aan de nieuwe functie-eisen voldoen?
  • Ik heb een conflict op mijn werk; hoe ga ik daarmee om?

 

Maar je kunt je ook ineens afvragen of je wel de juiste baan hebt?  Het doel van een loopbaantraject is om antwoorden te vinden op bovenstaande vragen zodat je met nieuwe inzichten, enthousiasme en zelfvertrouwen verder kunt. Daarnaast krijg je overzicht en rust zodat je even een pas op de plaats kunt maken om de regie te nemen over je leven en werk.

Na een eerste kennismaking stellen een kort of langer traject samen, waarbij we vanuit het inzicht (wat zijn mijn talenten en wat past bij mij) de vertaling kunnen maken richting werk (welke taken/werkzaamheden en functies passen hierbij). Daarnaast stellen we concrete doelen vast (welke stappen en acties ga ik nemen).

LOOPBAANPROGRAMMA’S

Loopbaanbegeleiding

Wil jij de regie van je loopbaan weer in eigen handen nemen? Klopt het werk dat je doet nog bij wie je bent en wat je wil?

Coaching

Heb je het gevoel dat je vastzit in je loopbaan of je leven en loop je alsmaar weer tegen zaken aan waar je niet verder mee komt? Dan kan een coachgesprek je helpen.

Outplacement

Als je arbeidsovereenkomst met jouw huidige werkgever stopt dan kun je met een transitievergoeding of een outplacementbudget investeren in nieuwe loopbaankansen.

Coaching bij stress gerelateerde klachten

Heb je nergens zin in en kun je niet meer genieten, heb je altijd last van stress en spanningen?

Re-integratie

Een re-integratietraject richt zich op weer aan het werk gaan na (langdurige) werkloosheid of ziekte.

Studie- en beroepskeuze

Select Coaching helpt je bij het maken van keuzes in studie, werk en loopbaan. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je soms door de bomen het bos niet meer kan zien.

Inzicht geeft kracht tot verandering

Share This