INDIVIDUELE COACHING

Heb je het gevoel dat je vastzit in je loopbaan of je leven?  En blijf je doorgaan omdat je bang bent voor verandering, om je zekerheden los te laten en te kiezen voor het onbekende? 

Dan is het raadzaam om een loopbaancoach in te schakelen, iemand die tijdelijk met je meeloopt, met je meedenkt, je een luisterend oor kan bieden en de huidige situatie in kaart brengt en analyseert. Samen kijken we naar eventuele oplossingen, kansen en mogelijkheden. Uiteindelijk weet je zelf wat goed voor jou is. Als dat moment daar is dan splitsen onze wegen.

Je kunt hierbij denken aan de volgende situaties:

  • Jouw functie komt te vervallen; hoe nu verder?
  • Ervaar je veel stress en onrust?
  • Ga je met tegenzin naar het werk?
  • Er zijn zoveel studierichtingen; wat past er nu echt bij jou?
  • Je bent ziek en kan je eigen werk niet meer doen: wat nu?
  • Je functie verandert; kan je nog wel aan de nieuwe functie-eisen voldoen?
  • Een conflict op mijn werk; hoe ga je daarmee om?
  • Overweeg je een carrièreswitch?
  • Zit je nog op de juiste plek?

LOOPBAANPROGRAMMA’S

Loopbaanadvies

Wil jij de regie van je loopbaan weer in eigen handen nemen? Klopt het werk dat je doet nog bij wie je bent en wat je wilt?

Coaching
Heb je het gevoel dat je vastzit in je loopbaan of je leven en loop je alsmaar weer tegen zaken aan waar je niet verder mee komt? Dan kan een coachgesprek je helpen.
Outplacement
Als je arbeidsovereenkomst met jouw huidige werkgever stopt dan kun je met een transitievergoeding of een outplacementbudget investeren in nieuwe loopbaankansen.
Coaching bij stress gerelateerde klachten
Heb je het gevoel van constant AANstaan zonder dat je de uitknop nog kunt vinden? Ervaar je onrust, stress en kun je slecht ontspannen?
Studie- en beroepskeuze
Select Coaching helpt je bij het maken van keuzes in studie, werk en loopbaan. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je soms door de bomen het bos niet meer kan zien.
Persoonlijke Profiel Analyse

De DISC Persoonlijkheidsanalyse is een krachtig instrument waarmee op een betrouwbare en objectieve wijze het gedrag, kwaliteiten, competenties en drijfveren zichtbaar worden. Snel inzicht in wat jouw toegevoegde waarde is in de werksituatie.

Inzicht geeft kracht tot verandering