Coaching

Ik bied verschillende workshops aan, die elk bijdragen aan een gelukkiger werkleven. Bekijk hieronder de verschillende workshops die ik -altijd in kleine groepen- regelmatig geef in Heemskerk of op locatie (in overleg).

workshop personal branding

Laat jezelf zien in de arbeidsmarkt en vind de baan die bij je past!

Voor wie

Bestemd voor baanzoekers, mensen die geen plezier, motivatie of voldoening hebben in hun huidige werk en ondernemers (in spé).

Doel workshop

Bewuster worden van jezelf: wie je bent, wat je kunt, wat je wilt en dit laten zien aan anderen, zodat je krijgt wat jij nodig hebt.

Personal Branding – Ken jezelf

Personal Branding begint met zelfkennis. Je weet wie je bent, wat je kunt en wat je leuk vindt. Je hebt duidelijk voor ogen wat je zakelijk en privé wilt bereiken.
Personal Branding is het bewuster inzetten van jouw persoonlijkheid en authenticiteit, zodat je daarmee nieuwe loopbaanmogelijkheden aantrekt.

Het Arbeidsmarktprofiel – Koppeling tussen mens en werk

Als je graag met plezier en voldoening wilt werken, is het belangrijk om werk te hebben dat goed bij je past. Door aan de slag te gaan met het arbeidsmarktprofiel ontstaat er een zelfportret waarmee je gerichter kunt zoeken naar passend werk.

Netwerken – Laat jezelf zien in bestaande en nieuwe contacten

In dit deel van de workshop leren we je hoe je je ‘Personal Brand’ in de markt kunt zetten. Je weet wie je bent, wat je kunt en waar je naar op zoek bent, maar hoe breng je dat naar buiten? We geven je richtlijnen om je netwerkvraag te bepalen en in te zetten.

Door het inzetten van een persoonlijke pitch ben je in staat om jezelf op een krachtige en overtuigende manier te presenteren binnen je eigen netwerk en het mogelijk netwerk daarbuiten.

Aanpak

In deze interactieve workshop oefen je je Personal Brand samen met medecursisten. We reiken je opdrachten aan waarmee je aan de slag kunt gaan. De workshop wordt gegeven in een open en vertrouwelijke sfeer.

Wat levert deze Workshop op?

Tijdens de workshop Personal branding leer je hoe je jezelf zichtbaar kunt maken. Wat maakt jou uniek, wat zijn jouw persoonlijke doelen en hoe zien anderen jou?
Jezelf beter kunnen presenteren tijdens bijvoorbeeld een netwerkbijeenkomst of een sollicitatiegesprek. Je werkt aan je zelfvertrouwen door een sterk merk te maken van je kwaliteiten.

  • Een profiel met daarin opgenomen jouw voorkeur voor een ideale werkomgeving en functierichtingen.
  • Je gaat naar huis met een zelfgeschreven Elevator Pitch.
  • En je weet hoe je optimaal je netwerk kunt inzetten.
PRAKTISCH
  • Gegeven door: Patricia Heemskerk
  • Aantal deelnemers: 4
  • Wanneer: maandelijks
  • Tijd: 2 dagdelen van 09.30 uur tot 12.00 uur
  • Waar: Locatie Heemskerk
  • Kosten: € 195 inclusief 21% BTW voor particulieren.

 

Share This